Haber

İlk görüşte aşk! Organizasyon Dizisinin Yıldızı Deniz Baysal, Eşi Barış Yurtçu’nun Yıllar Önce Çektiği Klipte Oynadı

Bugün en çok izlenen diziler arasında yer alan Kuruluş’un güzel oyuncusu Deniz Baysal, müzisyen eşi Barış Yurtçu ile mutlu evliliğini sürdürüyor. Yıllardır herkesin kıskandığı çıkarlarıyla tenha bir hayat yaşayan ikili hakkında şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı. Ancak Deniz Baysal Yurtçu, eşi Barış Yurtçu’nun solist olduğu Kolpa grubunun eski bir klibinde rol aldı! Gelin bu klibe ve bağlantılarına daha yakından bakalım.

İkili, artık tanışmadıkları yıllarda başarılı işlere imza attı.

2011 yılı hem Barış Yurtçu hem de Deniz Baysal için çok keyifli bir yıl oldu. Ancak o zamanlar ikilinin birbirlerinden haberleri yoktu. Deniz Baysal oyunculuk için ilk profesyonel adımlarını atıyor ve bazı dizilerde küçük roller oynuyordu. Barış Yurtçu ise lisede kurduğu Kolpa adlı grubunun en popüleri olan ‘The Cold Side of the Bed’ adlı albümün çalışmalarında yer aldı. Deniz Baysal, kendisine kısa sürede ün kazandıran Aşk Ekmek Düşleri dizisinde rol almış ve dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Pis Yedili dizisinde Kolpa setinin müzikleri kullanılmıştır.

İki isim şöhret merdivenlerini tırmanırken tanışmamak imkansızdı!

Deniz Baysal, Aşk Ekmek Hayaller dizisinde canlandırdığı Karaca karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Kolpa grubunun müziği tüm ülkede hızla yankılanmaya başladı. İlerleyen yıllarda Kaçak Gelinler dizisinin kadrosuna Deniz Baysal da dahil oldu ve başrollerden birini canlandırmaya başladı. Dizi bittikten sonra ‘Rüzgarın Yüreği’ dizisiyle ekranlara geri dönen Deniz Baysal parlamaya gün geçtikçe devam ederken, Barış Yurtçu seslendirdiği modüllerle popülaritesini artırdı.

Deniz ve Barış Tasma’da buluştu!

“Welcome to Separation” şarkılarını DMC Music etiketiyle yayınlayan Kolpa grubu, bir sonraki şarkıları Tasma için çalışmalara başladı. Deniz Baysal için o dönem çok hareketli geçti. Çünkü Rüzgar’ın Kalbi dizisinde oynuyordu ve dizi reytingleri yüksekti. Ancak kanalda yayın tarihi konusunda anlaşmazlıklar yaşandı ve bir süre sonra dizi yayından kaldırıldı. Rüzgarın Yüreği dizisinden hemen önce Sevda Kuşun Kanat dizisinde oynayan Deniz Baysal’ın Rüzgar Yüreği dizisiyle olan ilişkisi o diziyi yarıda bırakarak büyük yankı uyandırdı. Yapımcıyla dava konusu olan Deniz Baysal, ‘Rüzgarın Kalbi’ dizisinin iptal edilmesinin ardından en sevilen eserlerinden biri olan Fazilet Hanım ve Kızları’nın kadrosuna dahil oldu. O sıralar yeni şarkıları için çekecekleri klip için oyuncu arayan Kolpa grubu, Deniz Baysal’a teklifte bulundu.

İkilinin kamera karşısına geçen ilk işi aşkı da beraberinde getirdi!

Barış Yurtçu, grubun solisti olduğu için daha çok kamera önünde rol alıyordu. Klibin başrol kızı olarak Yurtçu’nun yanında Natürel Deniz Baysal var! Çekimler sırasında birbirlerine aşık olmaya başlayan ikili, oldukça rahat ve profesyonel bir şekilde çekimlere devam etti. Sevgili oldukları için projenin çok rahat ilerlediğini söyleyen Baysal, ilk klibi çekti.

2 yıl sonra evlilik teklifi geldi.

2016 yılında başlayan ilişkilerini 2018 yılında evlilik teklifi ile kutlayan Deniz Baysal ve Barış Yurtçu, hızla hazırlıklara başladı. Ailelerini tanıştıran ve nişan törenine katılan ikilinin yakın ilişkisi şimdi daha çok basının gündeminde.

1 yıl nişanlı kalan çift dünya evine girdi.

2019 yılında evlilik hazırlıklarını tamamlayan ve ünlü isimlerin katıldığı bir düğünle nikah masasına oturan çift, çektikleri düğün görüntüleriyle adeta düşmanlarını çatlattı! Bir müzik videosunda başlayan aşkları, bir müzik videosu gibi geçen düğünleriyle taçlandı. Deniz Baysal duygularını anlatırken dizideki farklı karakterler için 5 kez gelinlik giydiğini ve bunun çok güzel hissettirdiğini söyledi.

Şimdi mutlu evliliklerine devam ediyorlar.

Deniz Baysal ve Barış Yurtçu evliliklerini ve başarılı kariyerlerini sürdürüyor. Ortaları 8 yaşında olan ünlü çift, yoğun set saatleri ve uzun konser programları nedeniyle pek göremediklerini sitemde bulmalarına rağmen sık sık birlikte geçirdikleri keyifli anları sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam ediyor. . Güzel oyuncu Deniz Baysal Yurtçu’ya ve başarılı müzisyen Barış Yurtçu’ya mutluluk, huzur ve sevgi dolu bir ömür diliyoruz. Peki ikilinin bu klibini daha önce görmüş müydünüz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu